Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lappen läst??

Publicerad 2011-05-12 20:08:17 i Vanlig vardag,

Om ni följer bloggen vet ni vad som hänt. Igår satte jag ju upp en lapp och tyvärr blev min värsta mardröm besannad idag. Han kom medans jag var kvar.

Först sprang jag in i stallet när han kom. Hjärtat hade om det fått bestämma fått en infarkt. Pulsen slog i taket och jag började typ att skaka. Jag blev fan livrädd. Värsta scenariot skulle ju vara att han kom medans jag var kvar och nu hände precis det. Alltså jag vill nästan gråta. Nu vet jag inte ens om han läst min lapp. Ångesten börjar närma sig mig.

Efter en stund vågade jag mig åtminstone ut ur stallet. Idag var han ju kvar hela tiden och nu har ju jag blivit intresserad och hunnit bli blyg. Det är inte bra. Jag är jävligt kaxig innan jag är intresserad, men sedan dalar det utför snabbt och jag blir blyg. Det är inte så lätt att vara jag alla dagar faktiskt. Ni vet mitt liv är ju på en kant och det är inte så bra för ibland vickar man på den där kanten och håller på att falla ned för stupet.

Nu har jag inlett operation vänta. Jag har viss förståelse för att han inte messat mig tid och dag ännu för jag hade nog inte fått iväg ett mess själv ännu heller. Om det hade varit ombytta roller alltså. Däremot tycker jag nog att min lappgest var gullig. Jag är lite galen och gör sådana här saker, men det är ju alla de här sakerna som gör att jag är jag.

Vänta är det värsta jag vet. Jag bokstavligen hatar det, men jag har inte kommit in i den riktiga väntfasen ännu. Fortfarande känner jag ingen irritation över att han inte messat. Den kanske kommer om han kör iväg i sin bil imorgon och jag inte får åka med. Det är nog till och med så att jag kommer att känna mig lite ledsen då. Det kanske är löjligt. Jag känner faktiskt inte människan och kan ju liksom inte heller ställa några krav.

Jaja, imorgon är en ny dag och vi kan bara hoppas att solen skiner över oss igen och att MB slutat hålla földjävulen inne, för det är väl det jag får. En ny djävulshäst med två horn i pannan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela