Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobb hästar och total blackout

Publicerad 2011-05-02 06:19:13 i Vanlig vardag,

Nu ska jag alldeles strax gå iväg till jobbet. Idag kommer jag hem innan jag åker till stallet för på måndagar är det alltid jag och hunden. Sedan måste jag nog skynda mig lite från stallet också för jag vill hemskt gärna se Total Blackout på Kanal 5. Det var så sjukt roligt förra gången och jag hoppas att det inte var en engångsföreteelse.

Det innebär att båda hästarna får vila idag, men det gör inget de gick ganska många dagar förra veckan och jag hinner nog rida resten av dagarna den här veckan. Idag hoppas jag kunna köpa torv till hästarna från stället jag arbetar på annars har jag inte bara torvkris utan supertorvkris, men det borde gå bra. Jag behöver och gör inte av med mycket. Nej, nu måste jag gå till bussen. Jag vill inte springa till den idag.

Ha en bra dag allihop. Och till er som trodde att det skulle regna idag. Himlen var rosa igårkväll och det regnar aldrig dagen efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela