Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag gick ner 10 kg idag!

Publicerad 2011-05-02 16:42:40 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ibland har man ångest över fel saker. Det bara är så. Vissa människor blir också kallade för krångliga, eller det är nog inte krånglig jag egentligen skulle vilja ha i det här fallet, nej, det är det nog inte, men, men, ni fattar vad jag är ute efter. Jag skulle ju fråga om jag kunde få köpa torv till hästarnas boxar av dem som jag jobbar hos och bara för att andra typ snackar lite hade jag lite ångest över att behöva fråga. Till saken hör att jag fick ett väldigt enkelt ja till svar. Ingen ångest hade jag behövt ha överhuvudtaget dessutom gick jag ner 10 kg på kuppen. Allt löste sig perfekt!!

Nu ska Norton få en fluffig bädd att sova på så att han blir glad, Ante blir ju inte utan han heller utan han ska också få fluff att sova på.

Nu ska jag alldeles strax åka till stallet och idag blir det bara lite stallfix för jag och hunden ska vara hemma igen till kl åtta för då ska vi titta på Total Blackout på Femman. Jag brukar inte titta på tv för jag tycker att allt är tillknöcklat och tillgjort, men det här programmet kändes äkta roligt utan att på minsta sätt vara förnedrande för deltagarna. Jätteroligt och lyckat av Femman tycker jag! Jag hoppas att de andra kanalerna tar efter och att det är den här typen av tv vi ser i fortsättningen och att skiten försvinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela