Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det enda jag inte kan lägga till just nu är bra i sängen

Publicerad 2011-05-08 21:56:25 i Vanlig vardag,

En stund har jag suttit och funderat på det här nu och till slut kom jag fram till att jag ändå ska berätta för er. Visserligen är jag en ombytlig människa och imorgon kanske det inte låter likadant, eller kanske inte just imorgon, men om en vecka kan jag ha ändrat mig igen.

Det är nämligen så att jag hittat någon som jag är intresserad av. Han verkar vara ett kap, eller det verkar väl alla om man nu blir intresserad, men den här har flera bra egenskaper.

Trevlig: Kan vara en grundförutsättning för att man i ett första skede ska tycka att personen är attraktiv.
Ser bra ut: Borde egentligen komma före trevlig eftersom man förhoppningsvis ser personen före man pratar med den, men som någon annan sa " Han blev ju snyggare när han öppnade munnen"
Snygg bil: Oj, jag vet inte var den här kom in, men just i det här fallet blev det ett fetplus för det var inte vilken bil som helst utan en snygg-snygg bil. I vanliga fall bryr jag mig inte.
Tycker om djur: Ja, alltså det är ett plus och egentligen borde det stå före bilen, men nu hamnade de tvärtom bara för att jag är lite trött. Det är ju en fördel om man ska spendera tid med mig om man tycker om djur. Jag har ju liksom några.

Som ni ser verkar det vara ett kap. Det enda jag inte kan lägga till just nu är bra i sängen och ärligt talat vet jag inte om jag skulle lägga till det även om jag visste. Vissa saker kan man ju som hålla för sig själv. Uppdatering på de andra punkterna kan ni få så fort jag vet något mer, men just nu är det bara på intressestadiet och det verkar ju som att det är ömsesidigt. Jag ska utöva lite av det jag är väldigt bra på - prata - och efter det kommer nästa uppdatering inom det här området.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela