Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är en man - jag tog saken i egna händer

Publicerad 2011-05-11 20:40:28 i Vanlig vardag,

Eftersom jag är jag har jag blivit uttråkad. Det tog för lång tid.Jag menar: Det var ju i söndags jag pratade med honom och nu är det faktiskt onsdag. Mannen var för seg helt enkel. Idag tog jag därför saken i egna händer. Om ni inte fattar menade jag mannen med bilen nu. Han har ju bara kommit och sedan kört iväg på en gång nu två dagar i rad. Jag har ju knappt hunnit tänka att jag ska gå dit innan han åkt. Därför har jag tagit saken i egna händer och löst problemet. Problemet med att jag inte hunnit prata med honom.

Jag gav honom en lapp. Ja, eller, jag satte upp en lapp på "hans" dörr. Det behövdes lite påtryckning av några andra i stallet, men nu är det gjort. Lappen var helt i min stil och jag komponerade den själv med lite hjälp. Nu sitter det i alla fall en lapp på hans dörr där jag praktiskt taget bjuder in mig själv till en liten åktur i bilen. Jag hintade även om passande dag. Han fattar även fast han är en man annars är han korkad. Lappen var mycket tydlig och konkret. En enkel mening. Nu får vi bara hoppas att den inte regnar bort. Och sedan säger jag bara.....to be continued........

Ny uppdatering lär komma imorgon för det är nog inte förrän då han ser lappen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela