Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bilder på kommande fölis???

Publicerad 2011-05-07 18:33:08 i Hästarna,

Ni andra människor kanske är normala. För mig är det (tydligen) tidigt att komma hem en lördag klockan 18.20. Det känns så för mig iaf, att det är tidigt alltså. Någonstans i min lilla hjärna hade jag en liten plan på att åka in till stan, men det känns som att jag kan skippa den. Nästa helg kanske det blir det. Jag får se.

Idag hoppade jag över ridningen på hästarna. För Ante kan det vara bra att gå varannan dag och Norton kan vila lite också. Jag måste komma på någon bra mat att köpa till Norton för han skulle behöva något extra och just nu känner jag inte att maten han fick tidigare passar. Han är lite smal över revbenen nu och då är det lite mer energi hästen behöver. Den maten jag köpte tidigare innehöll mer protein. De flesta foder till vanliga ridhästar innehåller 80 protein och 11MJ/ kg. Det kanske inte säger er så mycket, men när man ställer en foderstat räknar man ut hästens behov av Smältbart Råprotein, Energi(MJ=megaJoule) och lite mineraler. Eftersom Norton nu är lite smalare behöver han mer energi. Fodret jag köpte innan innehöll 125 protein och 10,7 MJ och det känns helt fel om är en högre kvot av energi jag behöver.

Snart ska jag gå upp till affären och handla något att äta till middag och lunch imorgon. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska äta, men jag hinner nog komma på något. Nästa helg är jag ledig och då ska jag verklige passa på att vara ledig. Nu under veckan börjar och slutar jag lite tidigare någon dag och eftermiddagstiden då ska jag också ta vara på.

Inget föl har hästen tryckt ur sig och nu väntar man liksom bara. Jag hoppas också på omedelbara bilder på fölisen så fort jag har några. Det kanske till och mer är så att jag kan få några mailade därifrån hon står. Grejen är den att det känns lite töntigt och pinsamt att fråga efter det, men det kanske är jag som är fjantig. Vill ni ha bilder eller inte??

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-05-07 22:15:39

Klart vi vill ha bilder och det är inte ett dugg fjantigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela