Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante is the love of my life!!!

Publicerad 2011-05-23 20:44:26 i Ante,

Han har gjort det igen. Han har verkligen stulit mitt hjärta. Ante har något som andra hästar saknar. Jag menar jag har Norton och han är suverän, men han är inte min Ante. Jag tycker inte om att gradera hästarna för jag anser att de är alla lika värda som häst, men Ante gör det svårt.

Idag helt plötsligt satt det jag försökt få till de tre senaste veckorna. Hästen gick precis så som jag vill ha den. Än en gång har jag fått igenom det på mitt eget sätt. Mitt bevis på att min väg fungerar. Jag är så glad just nu. Känslan av att rida när det verkligen klaffar är obeskrivlig. Helt suveränt. Jag orkar inte beskriva för er just nu eftersom hälften av er inte fattar sakerna som har med ridningen att göra och nästan hela den andra hälften som faktiskt har med hästar att göra inte heller kommer att fatta. Det enda ni behöver förstå är att JAG ÄLSKAR MIN HÄST FÖR HAN ÄR SUVERÄN!!!

Här är några bilder som Fanny tog i april. Jag lägger ut några till senare, men först måste jag ut med hunden.





Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-05-23 21:38:57

så kul för dig =)!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela