Real Time Analytics

Livet På En Kant

25:e maj Ante=tjurpitt!

Publicerad 2011-05-25 22:22:22 i Hästarna,

Idag red jag Ante. Han var väldigt jobbig faktiskt. Jag trodde att han skulle fortsätta på samma bana som i förrgår, men icke sa nicke. Asdryg var han. Ingen galopp utan mer skutt, precis som han göra dampdagarna. Tjurig och skulle inte gå framåt. Sedan gick han emot skänkel och tryckte in bogen på volten. Behöver jag ens fortsätta? Jag red iaf tills jag tyckte att de flesta sakerna blivit något bättre än i början.

Norton fick vila, enbart pga min lathet att jag inte orkar gå till stationen. Om jag ridit honom hade jag inte hunnit med sista bussen. Oftast är det någon kvar i stallet, men idag var det inte det. Oturligt nog. Jag var lite sugen på att rida honom också. Imorgon är jag ledig och kommer ut lite tidigare.

Ja, ledig imorgon! Ni anar inte hur skönt det ska bli. Först ska jag iofs tvätta för det behövs och sedan ska jag ta en sväng med Vson till stallet och vi har en del att göra. Nortons svans behöver tvättas också för han har börjat gnugga upp den nu och snart kommer det att se ut som ett enda stort rufs. Jag hoppas att det ska hjälpa att tvätta den med grönsåpa. Han kliar ju upp svansen varje sommar, men jag har faktiskt aldrig prövat såpa.

Jag hoppas på lite trevligt sällskap imorgon i stallet också, men det lär det väl bli antar jag.

Jag har lite annat att fundera på också. Alldeles nyss tyckte jag att mitt liv var så behagligt, men nu har det dykt upp en massa beslut som måste tas och många saker som måste göras. Usch! Blir trött bara jag tänker på det. Egentligen är det nog lika bra att sätta fart och beta av listan på en gång, men det blev så mycket.... Jaja, imorgon är en bra dag att börja på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela