Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem kan om inte jag!

Publicerad 2011-03-31 21:46:36 i Vanlig vardag,

Så projekt laga boxdörr blev till och mer bättre än jag trodde från början. Det var mycket trix och fix. Förstår inte varför man skruva ihop något med olika huvuden på skruvarna. Det ställde till ganska mycket problem för mig. Dessutom var flera av de här skruvarna söndergängade. Ungefär som om jag hade skruvat dit dem faktiskt. Gänga sönder är en av mina specialiteer, men oftast, om jag får säga det själv, beror det på dålig kvalite på bitsen alltså är det inte mitt fel utan bitsens.

Nu fick jag ihop allting, dörren sitter på plats, går att öppna och stänga, drar inte i backen, ja, helt enkelt perfekt. Norton fick ett extra boxlås också. Där fick jag hjälp av Leo för mina skruvar tog slut.

I natt hoppas jag att båda mina monster håller sig inne och inte hittar på hyss. Det känns inte så troligt och det är knappt att man vågar hoppas, men, men. Med tanke på nattens påhittigheter kanske deras hjärnor laddar upp inför kommande nätter istället. Ett problem är att Norton inte är ensam, nej, ni kanske inte vet, men det är Norton och de 101 nortinerna. Ja, nu kanske ni förstår. Han har 101 nortiner också. Det är illa, jag vet, men det är bara att lära sig leva med dem.




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela