Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag fattar inte, men jag ska få till det.

Publicerad 2011-03-11 21:35:50 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Sitter nu här hemma och dricker vin. Riktigt gott var det. Inget jag skulle rekommendera att dricka till mat kanske, men bara dricka för att dricka lite var det helt ok.

Just nu känns det lite jobbigt att åka och jobba imorgon, men det är nice när lönen kommer in på kontot sedan. Desutom känner jag mig lite trött nu så här kvällen innan och känner hur skönt det skulle vara att ligga kvar i sängen, men, men nu blir det inte så.

Idag blev det inga ridbyxor, inga skor och ingen kamera. Ja, alltså jag hade ju köpt ett kamera på Tradera, men nu är det så att den människan inte har hört av sig och då antar jag liksom att denna har ångrat sig. Det är nog straffet för benskydden jag "sålde" före jul. Jag hade dem ute på annons två gånger och sedan blev de sålda, men då hade jag liksom hunnit ångra mig och kommit på att jag nog ändå behövde dem till Norton. De blev Nortons också. Därför inser jag att jag måste bli straffad för att jag betedde mig som ett svin och därför händer nu samma sak mig med kameran. Livet fungerar så. Vad man ger får man tillbaka, somliga straffar Gud genast osv...finns en hel mängd med varianter på samma.

Faktiskt finns det en hel massa man kan skriva när man druckit lite vin. Jag har inte ens kommit halvvägs på mitt glas, men hjärnan har redan fått en massa idéer. Om vi frågar den vanliga hjärnan säger den; nej, det är dumt att skriva sådana saker här. Det kanske är lite som en djävul på ena sidan och en ängel på den andra. Ängeln styr ju fortfarande som tur är och inga sådana saker kommer att skrivas här.

Har sett ut en film som jag tänkte att jag skulle se vid tillfälle, det innebär att det troligtvis inte kommer att hända, men jag har fortfarande tänkt se filmen, The Adjustment Bureau, Den verkade lite lagom. Nej, jag kanske ska se till att se den. Det är ju bara att 1, fixa sällskap och 2, bestämma tid och datum. Jag vet ju redan att jag lyckats få ledigt nästa fredagkväll så det kanske kunde vara en bra dag. Jag tror att jag ska fixa min första planerade grej på länge då.

Här är vinet jag dricker: Leth Duett

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-12 05:14:16

Heja heja! Fan jag vill också på dejt.

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-03-12 20:56:11

Nu vet inte jag om det blir en dejt liksom. Jag skulle bara fråga ha "vanligt" sällskap åtminstone tänkte jag, men en dejt skulle var nice det är klart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela