Real Time Analytics

Livet På En Kant

Undrar om man någonsin mognar

Publicerad 2011-03-29 12:14:26 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Blev en seg "morgon" det här också, men idag har jag faktiskt lyckats göra något på förmiddagen. Jag börjar bli seriöst trött på kartongerna nu och de måste väck helt enkelt. De flesta av dem ska ner i källaren och det är väl egentligen bara att sortera ut dem och packa upp de andra. Konstigt att det ska kännas så jobbigt. Nu har jag kommit halvvägs och det är bara att fortsätta för de verkar inte promenera av sig själva.

Sedan har jag sorterat lite tvätt. Det gör nog att det blir enklare att gå till tvättstugan, inte för att jag har bokat tid, men det kanske jag också ska göra. Det är ju dumt att vänta tills inga rena kläder finns kvar, ja, nu lär ju inte tröjor och byxor ta slut. Just det här problemet har jag skrivit om förut. Kanske, kanske att någon gång långt in i framtiden att det kan bli ordning på mig. Inte riktigt än, för till den mognadsgraden har jag inte nått ännu.

Snart är det dags för frukost, ja, jag vet vad klockan är, men första man äter på dagen är frukost vilket som och idag blir det målet mat runt kl 13 och då blir det så.

Nu ska jag fortsätta med mitt kartong och tvättprojekt när jag ändå har ångan uppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela