Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trött och sjuk!

Publicerad 2011-03-01 22:12:58 i Vanlig vardag,

Nu är MB installerad i sitt nya hem. Hon trivdes på en gång och det känns verkligen som en bra lösning. De verkar veta vad de håller på med och verkar ha bra koll på hästarna. Helt i min smak och vad jag letade efter. Det blev nog den bästa lösningen trots allt.

Själv är jag ledig nu fram till torsdag och det kanske var lika bra då jag inte alls känner mig kry. Nu på eftermiddagen har jag legat och sovit fyra timmar och är mer än trött just nu.

Jag var i stallet på förmiddagen efter jag hade lämnat tillbaka lastbilen. Ante fick gå ut en sväng i hage idag. Jag lindade hans ben för att han inte skulle skada sig och det var nog välbehövligt. Däremot är han totalt emot allt vad bandage heter och plockade först ur paddarna och tog sedan av sig även lindorna.Alltså jag vet inte vad jag ska göra med den där nöten. Han är helt enkelt ett hopplöst fall. Suck! Jag gillar ju honom ändå och han var så söt när han arbetade med sina bandage.

Det var en som ev skulle prova Norton ikväll, men de hörde aldrig av sig igen så vi får väl se. Det löser sig nog alldeles snart.

Nu ska jag promenera Vovven och sedan ska jag sova och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon. Annars får jag väl ta och skaffa mig en man. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela