Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tånbredvidlilltånproblem

Publicerad 2011-03-08 21:48:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Det kanske är så att det är bättre att inte ha plåster för skavsår. Idag fick mitt skavsår plåster eftersom jag tyckte att det började va´ dags för det. Det ledde istället till att jag fått skavsår av plåstret och det kan jag tala om för er är fan så mycket mer obekvämt. Dessutom var det stort lidande för mig att sätta på det förbannade plåstret eftersom jag är sjukligt kittligt mellan mina tår, om det nu var något ni var intresserade av att veta. Så är det iaf.

Nu sitter jag och är i valet och kvalet här. Om jag tar av mig plåstret har jag problemet med att originalskavsåret antagligen måste plåstras om imorgon. Just nu har jag ont bara av att sitta med plåstret på. Det är också ett lidande att ta av plåstret eftersom det innebär att jag måste ta på mina tår både idag och imorgon när jag kommer att behöva sätta på  ett nytt plåster.

Det här lär ju leda till att jag har flera skavsår på mina tår plus att jag måste ta på mina tår vilketsom och jag har ångest bara vid tanken på att behöva göra det. Det är kanske tur att mina problem inte är större än så här för det är ju problem jag kan lösa själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela