Real Time Analytics

Livet På En Kant

Solen skiner på mer än ett ställe

Publicerad 2011-03-26 09:58:35 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag vaknade jag av att solen sken på mig och då kan det inte annat än att bli en bra dag. Det här är ju dagen när Ante ska få gå ut i hagen igen efter lite fadäser. Jag ska åka dit alldeles strax. Sedan blir det nog en heldag i stallet. Jag måste ju passa på i det fina vädret och sedan finns det en hel del jag kan fixa med där nu. Ante har ju om vartannat rivit ner en massa saker och jag behöver städa upp lite känner jag.

Det är nästan så att jag längtar lite. Hoppas att det är något roligt folk där idag och sedan ska nog ta en liten tur på Norton. Det blir nog en bra dag det här också precis som igår. Finns faktiskt bara en sak som hade kunnat göra den bättre, men nu blev det inte så. Numer är ju, som ni kanske märkt, nästan alla mina dagar bra dagar och det är inte något jag bara skriver här utan det förhåller sig verkligen så. Några saker finns det som skulle kunna vara lite bättre med den är småsaker i sammanhanget och saker jag, med lite vilja och envishet, kan fixa. Det har jag tänkt att göra, men först vill jag surfa lite på den bra vågen jag har hittat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela