Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blev jag glad

Publicerad 2011-03-29 13:45:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag skrev för en stund sedan om mina äckliga kartonger som jag skulle tömma. Jobbigast kändes det att börja med de förbannades kartongerna med papper. Hate it! Nu behöver det verkligen göras. Jag kan ju liksom inte ha fucking jävla tre kartonger fulla med äckliga papper speciellt inte när det mesta ska slängas. Sagt och gjort så har jag nu börjat.

Döm om min förvåning när det mer var nostalgiskt och roligt. Gud så roliga saker jag hittade. Gamla foton och roliga grejer som glömt att jag har och har gjort. Det fanns bland annat en massa foton som jag tagit och det var innan digitalkamerans intågande. Jag ska se om jag inte kan damma av skrivaren här bredvid som stått i träda ett tag och skanna in lite. Det kommer att bli lätt underållande kan jag bara säga.

Nu känns det bra att fortsätta med kartongerna även om jag vet att jag kommer att komma till den trista biten också. Den roliga biten har gjort att det hela känns mycket bättre och jag vet att jag kommer att gå ner tio kilo och det kommer att bli lättare att leva när jag är färdig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela