Real Time Analytics

Livet På En Kant

Norton gick från lurk till kung idag

Publicerad 2011-03-05 20:59:58 i Norton,

Ni skulle ha sett Nortons lycka när jag började klippa honom idag. Han fattar att det är något på gång då. Jag brukar alltid klippa hästarna innan tävlingarna börjar. Inte för att jag har några inplanerade än i år, men imorgon ska vi på banhoppningsträning. Jag vägrar åka på något sådant med en häst som ser ut som en lurk och då behövde han klippas. Jag ljuger inte om jag säger att han blev minst 5-6 år yngre.

När jag var färdig släppte jag ut honom på ridbanan för att han skulle kunna rulla. Det blir så mycket rester kvar i pälsen när man klippt dem och tänkte att det kanske skulle försvinna om han rullade sig utan täcke. Norton gjorde det till en onemanshow och visade hela grannskapet vem kungen är. Jag önskar att någon haft en kamera för han är en riktig stjärna den hästen. Jag vet faktiskt inte om jag vet om någon häst med samma kapacitet och utstrålning. Det är få förunnat att äga en sådan en enda gång i sitt liv. Han går inte av för hackor den gamle kungen.

Imorgon är det då dags för lite hoppning och vi ska bara hoppa en meter, men i Nortons värld är det OS. Han har sagt åt mig att jag måste ta på mig lite snygga kläder, rida propert och visa oss från vår bästa sida. Det är hårt att vara ryttare till en sådan häst, men jag har varit det nu i några år så jag ska nog klara morgondagens krav också.

Bilden är inte från idag, men det hoppas jag ni förstår. Här är han bara halvlurk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela