Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lycka

Publicerad 2011-03-22 22:25:21 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag varit i stallet. Ikväll var första gången på länge som jag faktistk tyckte det var skönt att åka dit. Jag kände lycka i stallet. Lite less på promenaderna till och från börjar jag dock bli, men det är nog bara latheten som talar. Idag tog jag bussen dit och sedan fick jag skjuts av två superstallkompisar till stationen. Det var skönt för imorgon är det ganska mycket jobb på jobbet.

Ikväll fixade jag lite med Antes hovar. Även om hovslagaren ska komma ut kan jag fixa lite så de ser lite snyggare ut. Jag gjorde lite annat också. Norton såg nästintill tävlingsfärdig ut när jag var färdig med honom. Jag fuskade stort med pälsglansen(, från min superstora flaska.) Det var ett internskämt och några kommer att skratta nu. Jag kollade faktiskt hur mycket som var kvar och det lilla jag använde den idag och i förrgår så syns det på nivån på det som är kvar. Det var till och med så, att Norton blev så snygg att jag blev ridsugen. När jag mockade kom jag också på att nu när det är plusgrader kan man sätta på "sommarstigbyglarna", eller rättare sagt ta av de äckliga vinterstigbyglarna sätta på de riktiga. Jag kanske helt enkelt är en sommarryttare.

Ante blev också lite friserad, men precis när jag höll på med honom kom de och sa att jag kunde få skjuts och då stressade jag bara på med det sista. Skönt var det att vara där idag även om jag kom dit sent. Det skulle vara roligt att hitta lite glädje i stallet igen. Grejen är ju att jag inte vet var jag ska leta efter den. Det utvecklar sig nog till något bra i slutändan ändå.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är sådär skönt trött. Hunden har inte varit ut och kunnat göra en grusmatta så jag behöver inte få huden avskavd när jag lägger mig ikväll.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-23 06:21:58

Härligt att glädjen börjar komma tillbaka lite =) Häng med på en lugn uteritt på söndag vettja ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela