Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kan inte kartongerna bara puffa bort av sig själv?

Publicerad 2011-03-15 17:25:09 i Vanlig vardag,

Några kartonger har jag faktiskt lyckas tömma, eller om jag ska vara ärlig har jag bara tömt en kartong, konstaterat vad som är i några andra, lagt in lite kläder i en garderob och byrå och hittat nya sängkläder. Sängkläderna blir så smutsiga eftersom min man just nu är "Herr V". Herr V är inte så noga med hygienen ur en människas perspektiv, men enligt honom är han mycket renlig. Nu blir det rena sängkläder och det nya temat är blått. Egentligen vill jag inte ha blå grejer i ett sovrum, men var jag än bor verkar det som att blått är sovrumsfärgen. Tapeten är blå just nu, men det kommer att bli ändring på det inom kort. Vit färg ska inhandlas och någon form av tapet. Vilken tapet det blir har jag inte riktigt klart för mig än.

Nu är det dags för stallet innan det blir midnatt. Ante vill ha sin promenad och så måste jag fixa med Norton också. Fattar bara inte var mina enda hela ridbyxor har tagit vägen. Det är just nu ett stort mysterium. Typiskt mig skulle vara att jag har lagt in dem i garderoben och sedan helt enkelt glömt bort det. Åh, jag hoppas att det inte är så, men det skulle inte förvåna mig faktiskt. Suck, suck!

14 kartonger återstår att fixa till innan jag är färdig. Några av dem ska ner till källaren det vet jag redan och två är kontorsgrejer. 4 vet jag att jag måste sortera och det känns jobbigt, men jag måste göra det förr eller senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela