Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobbigt först men det blev skönt

Publicerad 2011-03-29 19:58:26 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag och V precis kommit hem från stallet. Han tycker att det är så himla roligt att följa med. Tyvärr tar allt mycket längre tid när man måste hålla ett öga på honom hela tiden. Jag mockade och fixade maten till hästarna idag. Ett tag tänkte jag gå ut på ridbanan. Jag skulle kunna börja tömköra Ante lite, men om jag ska vara ärlig är jag inte alltför sugen på att hålla mig bakom den hästen. Norton väntar jag bara på ska få skor sedan ska han få motion. Idag betedde han sig som ett satans svin när jag tog in honom. Han bokstavligen sprang på mig. Lite uppfostring kanske behövs. Jag har inte behövt det förut, men jag har sett tendenserna komma på slutet.

Så fort Norton har fått skor ska jag göra upp en liten plan för båda hästarna. Ante får jag vara lite försiktig med nu i början och kolla benet noga. Bara snö och is försvinner från ridbanan för av erfarenhet vet jag att det inte är någon idé att kliva upp på Ante om han inte blev riden dagen innan. Då sitter man lika snabbt i gruset.

Promenaden hem-stationen-stallet-stationen-hem blev exakt 11 100 steg. Det är rätt bra. Det var riktigt skönt att promenera båda vägarna. Jag gick även en promenad med hunden i morse. Nöjd med dagens resultat. Jag har ju nattanaden med hunden kvar, men den brukar bli ganska kort. Nu ska jag bara hitta ett sätt att fördriva resten av kvällen på. TV är inget alternativ för där visas ändå bara skit. En film skulle jag kunna se, men jag har sett alla jag har hemma. Vad dum jag är. Jag skulle ha bjudit hem något sällskap och sett på en film. Jaja, det var det här med min planering igen. Jag måste umgås med superspontana människor om jag ska lyckas planera ihop något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela