Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag märker ju

Publicerad 2011-03-17 10:35:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Alltså jag har märkt att det blir fler och fler som följer min blogg. Jag kan bara komma på en enda anledning till detta och det har jag naturligtvis analyserat ett tag inne i mitt huvud för att komma fram till.

Ni är naturligtvis intresserade av hur det går för min tå. Ja, alltså ni vet, tån med skavsår. Ni behöver inte vara besvikna. Skavsåret finns kvar. Det kom ju till av att skorna slutade passa eftersom de blivit helt utslitna. Efter två veckor har jag nu lyckats köpa nya skor, men skavsåret är kvar och som jag tidigare berättat har jag ju även fått skavsår av skavsårsplåstret. Åh, nu känner jag mig lugn som har tillgodosett mina läsares intressen. Det känns verkligen bra att ha kommit fram till det. Jag har ju märkt hur det kommit in fler och fler den senaste tiden och det måste helt enkelt bero på bristen av information angående min tå.

När vi ändå är inne på det spåret ska jag passa på att berätta en ny historia. Det var nämligen så här, alltså det här känns lite sjukt, men när jag borstade tänderna i helgen liksom slant tandborsten och orsakade ett typ skavsår i munnen på mig. Det gjorde jävligt ont faktiskt och nu känns det som att jag snedopererat käken. Jag fattar inte. Händer bara sådana här saker mig? De verkar bara avlösa varandra. Nu har jag ju ett, ett skavsår på tån, två, fått ett skavsår för att jag satte ett plåster på det andra skavsåret tre, sluntigt(heter det så förresten?) med tandborsten och orsakat någon form av skada som efterliknar ett skavsår i munnen.

Just, jag glömde. Igår slant jag även med pelikanen när jag skulle öppna en låda på jobbet och gjorde ett hyfsat stort hål i tummen. Det gjorde ont det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela