Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag kan nåt som inte du kan

Publicerad 2011-03-17 06:46:00 i Vovven,

Hej hej hallå! Det här är hunden, eller V som jag vanligtvis blir kallad både här och där. Jag tror inte att bloggägaren märker om jag sätter mig och skriver här idag. Hon verkar ändå vara upptagen med annat. Jag känner igen rutinerna. Jag brukar studera henne ganska mycket och märker när vad det är tänkt att hon ska göra. Full koll liksom, det har jag det.

Ni ska se här hemma ibland på morgonen. Det är rena rama cirkusen. Ibland brukar jag gå och knacka på hennes dörr för hon, bloggägaren, envisas med att sova med stängd dörr. Jag känner att det är bäst att gå och knacka en par gånger när hon inte klivit upp fastän klockan ringt ganska länge. Fattar inte att hon inte lär sig, klockan alltså. Den ringer ju till och med på henne utan att hon gör något. Vad skulle hon göra utan mig.

Sedan blir det ett jäkla hallaballou för då är det bråttom minsann och det där har jag inte heller förstått. Jag tycker att jag luktar gott oduschad och det är mycket lättare att känna igen vem det är om man inte duschar precis hela tiden. Sedan efter duschen, ja, då ska det på en massa olika kläder för att hålla värmen som dem säger. Är det inte enklare som jag, bara skaffa päls? Och sedan var det det här med att äta. Tänk så mycket roligare vi kunde ha tillammans om dem inte skulle äta precis hela tiden. Varje kväll äter jag mitt mål mat för dagen och då ser jag till att jag håller mig mätt till nästa, men inte människor inte, nej, dem ska minsann äta i både tid och otid. I tid är det väl ok, men när Vi har mycket att göra, och viktiga, saker dessutom ja, då ska det minsann ätas igen.

Nej, det här med männsikoliv vet jag inte om jag skulle klara av. Dessutom tittar de alltid så konstigt när jag tvättar min snopp. Det kan jag inte heller förstå. Duscha hit och duscha dit, men att jag tvättar snoppen och håller min hygien, nej, det är minsann inte lika ok, det inte. Jag fattar inte. Jag tror ni bara är avundsjuk på att jag kan och inte ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela