Real Time Analytics

Livet På En Kant

Erkännandet

Publicerad 2011-03-17 22:18:45 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag ska erkänna en sak. Förut läste jag inga andra bloggar, eller jo, det hände ibland att jag läste någon enstaka väldigt sällan. Jag är liksom inte så intresserad av vad andra gör tror jag. Nu sedan jag själv började blogga har jag börjat läsa några andra. Det är dem jag har länkat till här på sidan. Fannys läser jag varje dag. Där är det faktiskt för att jag tycker att det är roligt att läsa om vad hon haft för sig under dagen. Sedan ses vi ju i stallet lite nu och då. Det är den enda blogg jag läser varje dag. Lasses blogg tycker jag om bara för att Lasse är Lasse. Han är en sjukt rolig människa. Han får sin personlighet att verkligen lysa igenom i sina inlägg och de har ett intelligent och genomtänkt ämne. Jag läser de andra också, men valde nu att bara skriva om de här två.

I övrigt är jag inte så intresserad av vad andra gör, eller man kanske ska vända på det. De som är intressanta verkar inte skriva något och de som är ointressanta verkar bara skriva en massa ointressant dravvel. Sedan vet jag inte om jag har svårt att förstå varför det skulle vara så intressant att läsa vad jag gör. Jag äter, skiter och sover, precis som alla ni andra. Hur svårt kan det vara liksom? Däremellan jobbar jag, intressefaktor, ganska låg, eller åker till stallet, intressefaktor, ja, om jag faktiskt skulle göra något seriöst med mina hästar kunde det kanske bli intressant. Just nu känns det som att den ena är gammal och håller på att självdö och den andra är en halt och lytt jävel. Hur intressant kan det bli liksom?


Sedan kommer vi till det faktum att jag inte går ut, tycker inte att alkohol är särskilt nödvändigt att förtära i några större mängder. Det kanske är det som gör det, alkoholen alltså, om jag nästan aldrig dricker och dessutom dricker väldigt lite måste det betyda att allt det roliga som dem som dricker får koncentrerat i samband med att de dricker. Det får jag jämnt fördelat över mitt liv. Därför händer roliga saker mig hela tiden som jag kan dela med mig av. Alkoholen gör ju att alla de andra dessutom glömmer vad de varit med om. Ångest får de dagen efter. Jag menar, vad är meningen med det hela?
Jag är ganska nöjd med mitt liksom. Jag ska ta tag i det någon dag, men inte just nu, det som jag bara är ganska med. Det ska uppgraderas till nöjd det också, men det blir ett senare projekt.

"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting."
Nalle Puh - A.A. Milne


Herr K och Herr V hjälper till att byta sängkläder. Fast jag vet inte exakt vad de hjälpte till med om jag ska vara ärlig. Söta var dem hursom.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-18 15:17:59

Åh vad roligt att du följer mig varje dag! Jag känner mig hedrad =)

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-03-18 17:48:36

Ja,man kan ju bokstavligen säga att du är the one and only´s blogg jag läser varje dag så hedrad kan du känna dig.

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-18 20:06:16

Vilken press.. haha.. nu kommer jag ju säkert få bloggtorka

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-03-18 20:37:13

Nejdå, inte alls. Det är bara att leverera. Finns alltid något att skriva om. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela