Real Time Analytics

Livet På En Kant

En halvledig dag har jag fått.

Publicerad 2011-03-13 18:38:49 i Vanlig vardag,

Sitter och väntar på att maten ska bli färdig. Det ska bli jättegott. Potatisgratäng och kött. Jag kanske ska ta ett glas vin till maten också . Då blir det roligare att tvätta kläder sen.

Idag var det stallmöte och efter det fixade jag hos hästarna. Jag hjälpte Fanny med Olke också. Jag har börjat smörja in Antes hovar för de blir äckliga när han bara står inne. Egentligen är det bättre då att stå på halm, men det kan vi inte ha så torv får bli lösningen. Jag har givit upp att ha spån till gris och svin. Gris och svin är Ante och Norton när det gäller mockning.

Det blev inga lediga dagar för min del, eller jo, idag har jag varit ledig, men det blev inte riktigt ledigt eftersom jag var tvungen att passa en tid mitt på dagen. Imorgon ska jag jobba, men tisdag går verkligen inte att jag jobbar eftersom jag har tokmycket jag måste göra hemma och fixa med till hästarna. Sedan onsdag och torsdag har jag fixat hjälp till hästarna om det blir mer jobb så jag slipper den stressen. Även om det inte blir att jag jobbar väldigt sent är det skönt att få lite mockledigt och jag kanske kan ägna stalltiden åt roligare saker. Fredag är jag helt stalledig eftersom medryttarna bytte till sig den och det är då jag ska göra något. Lördag är det födelsedagsfirande. Det är inte jag som fyller år, men jag ska delta.

Igår när jag la mig började jag tänka på en grej som jag har tänkt dela med mig av här. Det är en från en lite allvarligare sida av mig själv och ja, jag vet att ni inte tror det, men jag har faktiskt en. Egentligen är det två saker och den här andra grejen, som inte handlar om mig som person, kommer jag att dela med mig av efter att jag ätit och gått första vändan till tvättstugan. Tvättstugan har hög prioritet ikväll eftersom jag har slut på vissa rena kläder i garderoben. Det blir så jobbigt då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela