Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det här är INTE ok!

Publicerad 2011-03-06 21:17:32 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Alltså jag blev lite "såhär" alldeles nyss när jag korrekturläste mitt förra inlägg. Jag gjorde en liten koll på det och insåg att svenska språket i inlägget var tragiskt dåligt. Då ser jag, till mina stora fasa en annons på min sida där det står "Hitta din polska fru". Alltså jag tycker inte om den typen av annonser, inställningar eller vad man nu vill kalla det för något.

Jag tycker inte heller att jag lagt in något som borde generera den typen av annonser i mina inlägg. Det hade inte behövt stå polska, det hade kunnat stå thailändska, sydamerikanska, ryska, eller precis vad fan som helst. Jag tycker inte om det. Annonsen kändes som att det var någon vara som såldes. Just för tillfället är annonsen inte där, men jag känner att jag måste gå in på sidan som har med annonsen att göra och ta bort just den annonsen. Jag mår dålig av att läsa sånt.

Oftast far bara sånt här bara förbi ens synfält, men inte det här, inte idag. Det känns som att man tar människor och gör dem till varor, och det på min sida, bloggen alltså. Nej, usch och fy! Bort med det. Inget mer sånt. Konstigt att min sida ska gå igenom en massa "tester" och att de är in och kollar att jag inte har något "olagligt", men de som säljer så att de tjänar pengar. De kan göra sånt. Tragiskt att pengamakten ska vara så stor för människan. Vart tog mänskligheten vägen? Jag brukar inte bli upprörd.




SVD  DN

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela