Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens projekt

Publicerad 2011-03-15 10:52:40 i Vanlig vardag,

Idag är det fixa lite hemma och handla som gäller. Jag ska inleda dagen med att åka och köpa ett par skor och sedan ska jag gå och hämta bilen jag lånat. Lite shopping och sedan lämna bilen och åka till stallet. Jag hoppas att jag ska kunna få mycket gjort.

I morse vaknade jag av mig själv kl 6.00 prick. Helt sjukt, men jag klev ändå inte upp förrän 8.30. Det var skönt att ligga kvar i sängen idag faktiskt. Igår kände jag mig mentalt slut i hjärnan så den här pausenfrån jobb idag var välbehövlig. Igår fick jag en räkning, ni vet, sådana som jag inte tycker om, men den är betald redan så de blir väl glada eftersom den egentligen inte skulle vara betald förrän sista mars och jag slipper räkningsångesten. Det kändes mer som en befrielse faktiskt.

Hunden och jag kom precis in från en promenad och idag önskar jag att jag hade haft en kamera. Han såg så lycklig ut när han lekte på sin kolonilott med sin vattenkanna. Ni förstår, den här hunden är inte som andra hundar. Han vill ha riktiga leksaker och en vattenkanna är tillräckligt stor för att han ska kunna brottas med den. Han har nu dödat den tillräckligt att den mer kan räknas in i kategorin sil och den har även börjat likna en igelkott som sticks och biter tillbaka.

Nej, nu är det nya skor som gäller. Jag har ju sagt det i två veckor nu, men inte haft tid att åka och handla. Imorgon vet jag inte vilken tid jag ska börja jobba, men det löser väl sig under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela