Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bekräftelse - igen!

Publicerad 2011-03-15 15:33:04 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ibland, eller ganska ofta om jag ska vara ärlig, verkar det hända konstiga saker runt mig. Alldeles nyss värmde jag mat i ugnen. När jag tar ut och ska äta är maten fortfarande iskall inuti och bara lite varm i kanterna. Jag fattar inte, jag hade ju värmt ugnen tillräckligt innan, bytt till dubbelvärme och sedan hade jag dessutom råkat glömma maten lite för länge, vilket nästan alltid brukar hända för den delen och maten blir bränd. Ändå var den iskall. What? Kanske, kanske, kanske finns en minimal möjlighet att jag möjligtvis, eventuellt kan ha missat det där med dubbelvärme och bara klickat i hacket där bara lampan är tänd i ugnen, men bara kanske.... Jag kanske ska vara tacksam att det inte var en sufflé jag gjorde.

Nog om det. Handlade på Systemet idag och tacksamt har jag fått bekräftelse på min enorma ungdomlighet då jag ännu en gång fått visa leg. Jag kommer att dö ung. Snart kanske jag inte behöver legitimera mig vid köp av cigaretter åtminstone, inte för att jag röker själv utan köper ibland åt andra.

Idag har jag lyckas få det mesta gjort som jag hade tänkt. Nya skor har inhandlats och det övriga som jag behövde. Det enda jag känner nu är att jag skulle behöva göra något för mig själv. Något som jag verkligen uppskattar och som bara är till mig och ingen annan. Jag vet vad jag har tänkt och det är inte dyrt, inte krångligt och lätt att få tag på och det är något jag känner att jag verkligen vill göra. Nu återstår bara att ta sig till en affär det här säljs och sedan fixa det. Jag tycker att jag gjort mig förtjänt av det nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela