Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen! Gilla-knappen fungerar

Publicerad 2011-03-28 20:21:36 i Vanlig vardag,

Jag vet inte hur länge jag har försökt nu. Det har bara jävlats också. Sedan blir det fel på sidan och det stör mig. Någon bokstavskombination fel måste jag ju ha eftersom jag stör mig på allt som är "fel". Nu har jag äntligen fått till den där gilla-knappen som jag så gärna ville ha och vad enkelt det blev.

Det var så simpelt. Bara att gå in på den här sidan: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/ välja hur man vill att knappen ska se ut och vilka funktioner man vill ha. Klicka hämta kod. Kopiera iFramekoden och sedan klistra in i kodmallen. Hur enkelt som helst! Det enda jag undrar nu är: Vad fan har jag hållt på med innan????


Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-03-28 21:09:56

Fast det ser ut som att det fortfarande är att man gillar hela din blogg när man trycker på "gilla" och inte bara inlägget.. Eller jag kanske ser fel?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela