Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vissa saker man gör framstår som mer tragiska än andra

Publicerad 2011-06-20 22:15:15 i Vanlig vardag,

Nu känns det som att jag gjort hela internet. Jag börjar bli ganska trött på datorn och har ledsnat på Facebookspelet MinerSpeed som jag spelat några gånger per dag. Därför ägnar jag mig åt lite annat på nätet och måste skriva ännu ett inlägg här på bloggen om det. Jag kommer med spänning att följa vad som för mig är lite av en följetong. Vid min första undersökning fick det underhållningsvärde 10! Jag vill inte skriva vad det är här för det skulle vara förnedrande för inblandade parter, men jag kan säga så mycket som att det innefattade en snabb facebookundersökning följt av en liten Ratsitning av inblandade. Mitt enda konstaterande är: Intressant!!! Kommer med spänning att göra en uppdatering för mitt höga nöjes skull.

Bara för att det här inte ska misstolkas brukar jag inte göra på det där sättet. Bara det att just det här hade en personlig och underhållande anknytning till mig. Bara därför!

Nu ska jag ägna mig åt mer normala saker och gå över i att kolla på hemnet. Det är också bra unnderhållsvärde på det.

Imorgon ska jag fixa gardinstång och gardinerna. Ska försöka fixa så att jag får till en bild, men kameran har fått dålig karma. Mobilen jag har just nu har bara en 1megapixelkamera och de bilder ser ut som att man druckit ett helrör när man tittar på dem. Får se vad jag lyckas få till. Något kanske det blir. Jag kommer att bli sjukt nöjd med resultatet. Det vet jag redan.

Det är nog också så att det är bättre för mig att fixa med gardiner och få tavlor, spegel och dylikt upp på väggen än att sitta vid datorn. Datorn är depressionsframkallande. Göra fint i hemmet är depressionssänkande. Inte svårt att avgöra vad som är en bättre sysslesättning iaf. Nej, nu blir det något att dricka och sedan se lite på tv och sedan sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela