Real Time Analytics

Livet På En Kant

Så himla bra!

Publicerad 2011-06-18 12:19:39 i Vanlig vardag,

Idag har jag fixat lite faktiskt. Med bra grejer dessutom. Jag vet att ni när jag nu nämner den ena saken kommer att klaga, och ja, det var faktiskt jobbigt, men jag blev nöjd. Det känns mycket bättre såhär. Hmm....det där kunde innefatta en hel bunt med grejer som jag gjort. Det var inte svårare än att jag möblerat om lite. Flyttat sängen, nya gardiner ska upp senare(Nej, jag kommer inte stryka dem. De kommer vara skrynkliga.), byrån har fått ny boplats. Dock dök ett litet problem upp. Varför sitter eluttagen på fel ställe? Finns ingen logik i det här faktiskt. Rent spontant borde det vara logsikt att ha ett om varje sida om den naturliga platsen för sängen, men så är det inte här. Ett där fotändan blir, och om man stället sängen på den logiska platsen går det inte in någonting mellan änden på sängen och väggen. Ett bredvid garderoberna vid fönstret. Det är väl något logiskt eftersom man antagligen vill ha en lampa i fönstret. Ett vid dörren och sedan på vänster sida om sängen. Höger sida då? Fönstret är ju på den sidan och där fanns ju ett uttag, men det är liksom inte i närheten av sängen. Nej, det måste vara en man som har "tänkt" till när elen drogs. Nu måste jag ju ha skarvsladd.

Innan det fixade jag försäkringen till "Hoppan" och då passade jag även på att fixa en Agria Incident till Norton. Perfekt! Himla bra försäkring att ha om man har andra som hanterar hästen. Försäkringen innebär att den täcker personskador som hästen orsakar. Nu kan jag med gott samvete ha medryttare och veta att de är försäkrade om det händer något. Förutom det är även de som leder in och ut från hagen eller på något sätt hanterar hästen försäkrade om det skulle hände något. Det känns jättebra! Mitt försäkringsombud är så himla bra och lättsam att ha att göra med. Jag tycker att jag får bra förslag på vilken försäkring som passar varje häst och vilka ev tillägg de behöver eller inte. Han är toppen! Överlägset det bästa försäkringsombudet jag haft någon gång.

Nu ska jag ta en liten vilopaus för sedan blir det gardinbyte. Det blir lite extra piff på gardinerna den här gången. Lite annorlunda upplägg på gardinerna också. Tyvärr är det blå färg i det här rummet och jag hatar blå tapet. Verkligen!! Det är gräsligt fult. Jag borde köpa vit färg och bara rolla över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela