Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min superdiet!!! -17kg Överlägset den bästa

Publicerad 2011-06-19 13:57:54 i Vanlig vardag,

Jag ska nu berätta hemligheten med mni superdiet. Den innebär 17 kg minus på ett år utan ansträngning. Eftersom den är så optimal och lätt att följa tänkte jag att ni gärna vill ta del av.

Det som är viktigt med den här dieten tror jag är att man använder sig av sin egen inre styrka, men det borde inte vara något problem då den inte kräver mycket arbete.

Följande har jag gjort:

*Tänk inte så mycket på vad du äter utan ät det som känns passande för dagen.

*Ha inte så stor ångest över om du känner att du ätit lite mycket ett tag. Det leder inte till något.

*Ställ dig inte på vågen alltför ofta. Risken finns ju att du inte följt dieten noga och gått upp något kilo. Här gäller regeln: Det man inte vet mår man inte dåligt av.

*Ät inte för mycket nyttigheter. Kroppen kan lägga till detta som en vana och bli beroende.

*Glass verkar fungera som en extra puff mot minuskilona.

*Lev för dagen och tänk inte så mycket på eventuella bekymmer. De verkar dyka upp ändå.

*Ta bort så mycket ångestframkallande saker som möjligt ur ditt liv.

*Njut av livet för du lever bara det här livet en gång.


Jag tror att det var de första stegen i dieten. Det fungerar extremt bra, speciellt med tanke på att de enda prover som jag tagit som inte var nästintill perfekta nu var de som bla innefattar ämnesomsättning och de låg lite lågt igen. Det här tror jag är den bästa dieten. Just nu är jag inne lite på spåret HCHF och inte ens det verkar bekymra kroppen. Vågen visade ändå på minus. Mitt tips är helt enkelt lev dagen som den kommer och njut så länge det varar.

Kommentarer

Postat av: Malou

Publicerad 2011-06-19 18:46:50

Jenny, du glömde bort att berätta om hur mycket du har gått och jobbat det sista året (+ egentligen mycket längre) i ditt braiga diettips. Det är ju trots allt om man rör sig mer i förhållande till det man äter som gör skillnad. :-)



Moster Besserwizzer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela