Real Time Analytics

Livet På En Kant

Medryttare

Publicerad 2011-06-21 22:06:17 i Vanlig vardag,

Idag hade jag en medryttare som kom och provred. Det kändes himla bra, men hon har en bra bit att åka. Jag hoppas ändå att hon kanske vill prova några gånger. Hästen gick i bra balans och hon försökte in knögla ihop honom. Hon skulle fundera några dagar och sedan höra av sig.

Jag har en till som ska komma och prova nästa vecka. Vi fick inte till någon tid som passar den här veckan. Någon medryttare ska jag väl hitta som kan passa. Jag börjar lite mer fundera på om jag inte kan ha medryttare till Ante snart också. Han är ju lite av den tjurigare modellen och extremsmart. Det största problemet är nog det där med extremsmart och att han kan ta över makten över andra. Jag får fundera lite till på det.

Förhoppningsvis kan jag rida snart igen och då är ett problem löst. Just nu vågar jag inte ens prova. Jag orkar knappt vara i stallet och göra något. Idag blev det lite lagom med ungefär två timmar bara.

Nej, nu ska jag nöta på tvn lite innan jag går och lägger mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela