Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobbigt läge!

Publicerad 2011-06-07 15:11:36 i Vanlig vardag,

Jag inser nu idag att jag måste göra vissa omstruktureringar i mitt liv. Klantigt av mig lyckades jag få njurbäcksinflammation och var på akuten i Danderyd i natt. Det var mindre kul. Speciellt när jag fick tokont igen och det kändes som en hel evighet innan de kom och gav mig smärtstillande. Jag såg ut som ett jävla lik när jag gick därifrån. Det var så illa att hon som satt i kassan hämtade tillbaka läkaren för att jag var så dålig när jag väntade på skjutsen hem.

Jaja, jag har fått citodon och får väl leva på det i några dagar. Penicillin har jag naturligtvis också fått.

Asjobbigt att inte kunna gå utan att droga ner sig innan, men det får vara så i några dagar då.

Omstruktureringen sker på två plan tror jag. Det ena är positivt egentligen och det andra är ganska negativt, men Jag kommer alltid först. Det bara är så, men som det är nu är det inte hållbart i förlängningen uppenbarligen.

Nu måste jag lägga mig igen för jag har suttit upp en halvtimme och känner att jag börjar få ont och att jag behöver vila igen.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-07 16:17:26

Jobbigt när du inte ens kan vara upprätt.. =( Mamsen min sa att man måste vara försiktig när man fått det där så man inte är uppe och far för mycket för tidigt

Krya på dig!.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela