Real Time Analytics

Livet På En Kant

Gräset är grönare på andra sidan?

Publicerad 2011-06-17 22:05:20 i Vanlig vardag,

Efter att ha gått och varit deprimerad en hel dag får jag helt enkelt ta och göra en uppryckning. Det här håller inte. Jag har ett antal saker som gör mig deprimerad och jag har kommit fram till beslutet att det enklaste är att göra mig av med dem sakerna. Sagt och gjort tänker jag därför ta bort ett antal saker ur mitt liv. Förhoppningsvis kommer det att göra det lättare. Eller jag ska inte ta bort. Jag ska byta ut det dåliga mot nya, bra saker.

Livet fungerar ju så att om man inte tar bort det dåliga finns det inte plats för nya, bra saker. Därför ska det dåligt bort innan det nya kan komma in. Nu hoppas jag bara att gräset är grönare på andra sidan om ni förstår vad jag menar. Det har blivit som blockeringar för mig och det är de som måste bort. Ju förr desto bättre.

Nu ska jag lägga mig och se på tv för jag tror att det var en film, men om den är bra eller inte och vilken film det var. Det återstår att se. Ha en bra kväll resten för jag ska glömma idag och imorgon är en ny dag. Antagligen lika tråkig som den här om jag får gissa vad jag tror, men man kan ju alltid hoppas att det finns en räddare som kommer och räddar mig och tar mig ut en sväng från det här otroligt tråkiga livet jag har just nu.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-17 22:56:34

Vill du låna lite filmer förresten? Eller har du så det räcker? Jag har inte så mycket djupa filmer direkt. En hel del animerat och såna där amerikanska filmer man typ vet hur dom slutat innan man ens börjat titta på dom.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela