Real Time Analytics

Livet På En Kant

Efter 4 timmar på KS - behandling!!!

Publicerad 2011-06-12 18:05:21 i Vanlig vardag,

Efter mycket om och men skrev jag ut mig själv från Danderyd vid lunch idag. Den enda behandling som var tänkt för mig där var möte med psykolog imorgon. Nu, efter att ha varit på KS i ungefär 4-5 timmar har de lyckats komma fram till antaglig åkomma vilket verkar vara antibiotikan jag fick. Det sjuka är att den frågan fick Danderyd flertalet gånger men sa att det omöjligt kunde vara den. Nu ska jag iaf läggas in här och få behandling med dropp för att medicinen ska gå ur kroppen. Jag orkar inte skriva mer just nu för jag sitter vid mobilen och det blir lite jobbigt att skriva blogginlägg med den. Jag skriver mer senare eller imorgon. Vet inte om man får ha mobil på avdelningen jag ska till.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-12 21:18:07

Jag säger som Gert Fylking gjorde på svenska akademin, ÄNTLIGEN!

Nu håller jag alla tummar och tår jag kan hitta och hoppas det fungerar. om det är det så får du fanimej anmäla läkaren på Danderyd för h*n verkar ju helt väck.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela