Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bättre idag

Publicerad 2011-06-09 09:35:09 i Vanlig vardag,

Tro det eller ej, men jag känner mig faktiskt bättre idag. Nu har jag visserligen inte varit uppe så länge och jag har heller inte gjort annat än att ätit frukost. Igår trodde jag ju också att jag var bättre tills jag kom på att jag behövde min citronsaft och gick upp på affären. Det kändes ju som en milavandring i ökenhetta.

Tack och lov fick jag hjälp av några snälla människor och flytta mina saker som ska flyttas. Det kändes mer än bra kan jag säga och jag fattar inte hur otroligt snälla människor det finns. Tur är väl det! Vad skulle världen annars gå runt på? Jag skulle också hjälpa till en sådan gång. Jag hoppas att det inte var så mycket grejer. Jag kommer liksom inte riktigt ihåg.

Undrar vad jag ska göra idag. Jag kanske ska uppgradera från sängen till soffan. Jag har ju inte heller börjat se på filmen jag skrev om. Vi får väl se. Jag skulle nog hellre läsa en bok, men vet inte om det finns någon bra här nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela