Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen hemma

Publicerad 2011-06-15 16:56:11 i Vanlig vardag,

För en och en halv timme sedan kom jag hem och jag är mer än trött faktiskt. La mig en stund i sängen, men kände att jag inte hade ro att ligga kvar. Antagligen lär det bli så att jag slocknar tidigt idag istället.

De hittade som sagt inte felet på mig och det är väl kanske inte så bra egentligen. De trodde att det kunde vara läkemedelsbiverkningar eller ett virus i kroppen. Det var alltså inte säkert att det var njurbäcksinflammation jag hade från början utan det kan ha varit något annat. Antibiotikan jag fick intravenöst förra måndagen var tydligen väldigt starka preparat. Det var två stycken jag fick. Vi lär ju aldrig få veta.

Läkaren sa idag innan jag åkte hem att jag skulle beställa en ny tid innan min sjukskrivning går ut. Om jag inte var bättre eller helt återställd kunde jag bli remitterad till neurolog eller sjukgymnast och det är lättare att förlänga sjukskrivningen. Hon sa också att om jag blir dålig igen skulle jag åka in till akuten omgående. Suck! Jag hoppas verkligen att jag inte blir dålig för jag anser att den totala vistelsen på sjukhus under min livstid nu är uppnådd och jag vill verkligen inte tillbaka.

En anmälan kommer att skickas in mot Danederyd. Det är helt galet alltihop därifrån och jag hoppas att andra inte behöver uppleva sådant. Jag kan garantera er att jag kommer att göra allt i min makt för att slippa åka tillbaka dit någonsin. Tyvärr brukar man bli skickad dit om man bor i den här kommunen, men jag ska verkligen försöka om jag någonsin måste dit igen.

Nu är jag sjukskriven fram till den 2:a juli och jag kommer att vara så sjukt uttråkad innan dess, men jag vet inte ens om jag kommer att kunna jobba då. Idag är det växel snigel-minus som gäller för min del. Idag när jag var ute i parken kom min hjärna på en briljant idé. Den undrade om kroppen skulle kunna springa och vad som faktiskt skulle hända om jag försökte. Hjärnan räknade faktiskt snabbt ut att den inte kunde kordinera den rörelsen just då och jag och kroppen bibehöll snigel-minus som våran fart, om det nu klassificeras som fart. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag nästan blir omkörd av sniglarna just nu. Tacksamt nog känner jag att jag blir bättre och bättre. Det är till och med så att jag känner skillnad från morgon till kväll. Vi får helt enkelt se hur det artar sig alltihop.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-06-15 23:22:23

"jag hoppas att andra behöver uppleva sådant"

Jag hoppas att du glömde ett "inte" där =P

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-06-16 14:41:23

Har åtgärdat den lilla missen nu. Självklart skulle det vara ett inte där. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela