Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vovve-promenad

Publicerad 2011-07-31 16:47:14 i Egen träning,

Blev en liten tur med hunden idag. Jag känner mig lite piggare nu och känner att energin blir bättre och bättre. Jag tänkte inte gå så långt med hunden idag egentligen, men turen blev längre än jag planerat.

Vi tog en sväng förbi Jästfabriken och vidare runt Sollentunaholm. På vägen tillbaka gick vi inte vid sjön utan fortsatte rakt fram och gick på stigarna genom skogen istället. Hunden hann med ett litet dopp vid Sollentunaholm. Jag blir bara lite rädd att han ska få en krok i tassen jämt, men här såg det mer ut som att folk grillar lite och inte att de fiskar.

Just på den lilla udden var det jättemycket insekter och det kändes som att de konstant hade konferens mitt framför mitt ansikte. Det är tur att det är vackert att gå den svängen. Först tänkte jag gå förbi Antuna. Den rundan är också trevlig och jag kan släppa hunden lös en bra bit, men där blir det inte så skuggigt och den rundan är lite längre. Jag vet fortfarande inte riktigt vad kroppen orkar och den rundan är ändå längre än vad den här blev idag.

Gjorde en liten karta över rundan: http://kartor.eniro.se/m/ale6u

Det blev totalt ca 4,7 km idag och det får räcka. Det är precis så att jag känner att jag gjort något, men inte att jag tagit ut kroppen helt. Jag har svårt för att känna efter och gör gärna mer än jag egentligen klarar av. Då blir nästa dag förfärligt jobbig istället och jag ligger halvt om halvt utslagen. Det har blivit som att börja om från noll och för en vecka sedan hade nog inte ens vågat ta bara vändan runt Jästfabriken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela