Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projektavslut idag

Publicerad 2011-07-26 18:52:49 i Vanlig vardag,

Hela livet består egentligen bara av projekt. En del startas automatiskt, ibland även utan förberedelse. Sedan är du så illa tvungen att genomföra projektet oavsett om du vill det eller inte.

Jag har ett antal projekt som jag ligger efter med just nu och jag tänkte att ikväll kan vara en bra tid att avsluta dem.

*Projekt 1: Idioten! Det skulle avslutats för ett tag sedan. Jag ska nog tillägga att det inte är någon person det handlar om. Jag tyckte bara att idioten var ett passande namn för det här projektet. Ibland blir jag så sugen på att skriva om andra människor, men jag gör det ändå inte. Då skulle jag passera någon gräns för vad som inte är ok.

*Projekt 2: Norton. Måste hitta ett hem till honom. Jag kan omöjligt ha honom kvar. Räknade igår på hur mycket jag måste jobba och vad jag får för pengar över. Bara att konstatera. Jag har varken ork, tid eller råd.

Jag har fler projekt också. Hela livet känns som ett enda stort projekt, men de här behöver avslutas och idag är en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela