Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min paranoida och kontrollerande sida.

Publicerad 2011-07-26 17:50:21 i Vanlig vardag,

I helgen konstaterade jag att jag haft min logg på facebook öppen för både kleti och pleti. Tydligen är den öppen för alla som är vänners vänner, eller vad de nu kallar det. Det kändes ju lite konstigt, men sedan kom jag på att jag vet inte hur länge den varit öppen och vem bryr sig. Har jag något att dölja? Nej, egentligen inte så varför skulle jag ha loggen stängd. Skit sak samma liksom.

En sak som stör mig i sådana fall det är ju att fler kan klicka på länken där jag ser att folk kommer från facebook hit till bloggen. När det kommer folk från den länken har jag nollkoll om jag ska vara ärlig. Det är för många har jag konstaterat. I början, när det bara var typ 10 besökare om dagen var det lätt, men nu är det omöjligt att ens gissa sig till något. De som dessutom bara går in från sin Iphone eller Android, ja, då är det ju kört.

Det där är totalt ointressant faktiskt. Den här bloggen borde handla om mitt liv, å andra sidan är det där en del av mitt liv. Min paranoida och kontrollerande sida. Nu kan den tyckas vara extrem, men om man jämför med vad andra har för paranoior och kontrollbehov framstår faktiskt mina som normala tycker jag.

Nu ska jag vila en stund. Ikväll ska jag se sista Falkfilmen. Jag har sett hela serien förutom den här. Jag hoppas att jag inte missade och att den var förra måndagen. TV har jag ingen koll på heller. Den sätts bara på ett fåtal gånger i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela