Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite nollställd nu - väger för- och nackdelar

Publicerad 2011-07-04 20:59:44 i Vanlig vardag,

Nu vet jag inte ritktigt vad jag ska svara mina japaner. Det blev lite jobbigt då jag fick frågor jag inte kan svara på helt plötsligt, eller rättare sagt. Frågor där jag inte bestämt mig för svaret ännu.

Dessutom innebar de här frågorna att jag ganska snabbt både måste bestämma mig för om jag ska ha en butik eller vara distributör. Ja, som ni kanske vet är jag varken eller just nu. En butik är liksom bara att registrera i en webshop och det tar bara någon minut. Då kommer vi till problem nummer två - jag har inga andra varor att sälja i min lilla webshop. Hmmm...... ja, det kan ju vara ett problem, men problem går alltid att lösa. Distributör? Ja, men det kräver lite annat jobb runtomkring. Fast distributör betyder betydligt mindre paket att posta. Dessutom känns det lite skumt att inte ha några andra produkter i min butik. Ja, alltså vad ska jag hitta på? Jag kan ju inte ljuga.

Sitter och fnular på mina små problem som jag måste lösa ganska omgående då det känns högst aktuellt att skicka mailet i kväll då japanerna faktiskt var det som började med uttrycket just-in-time eller vad det nu är det kallas.

Problemlösare är ju ändå en av mina många talanger och som jag skrev i morse eller igår är jag mycket bra på att hitta vägarna däremellan. Ni behöver inte heller vara oroliga. Jag kommer att hitta en lösning som helt och hållet håller sig till sanningen. More to come....

Kan ju passa på att nämna om jag inte gjort det innan att det är en produkt jag hittat och vill sälja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela