Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite negativt först, men sedan bra saker

Publicerad 2011-07-23 08:50:13 i Vanlig vardag,

Usch! Igår fick jag värsta panikångest attacken. Tänk om jag inte kan bli bra igen. Vad ska jag göra då? Jag som hade saker jag skulle göra nu till hösten.

När jag lagt mig igår iaf kom jag bara att tänka på hur jävla jobbigt det är att inte vara frisk. Massor med frågor som kommer upp. Jag bara måste fixa det här nu. Det är ingen idé att ni sitter och skriver kommentarer i stil med, ja, men du blir ju bättre. Ni kan omöjligt veta om jag blir bättre och bättre. Det är bara jag som kan avgöra det.

På onsdag ska jag in till läkaren igen och som det är nu kan jag inte jobba mer än jag gjort innan. Eller jobba mer just för sekunden kan jag ju göra, men jag känner ju inte efter och kör bara på. Sedan ligger jag utslagen en dag hemma.

Funderar också på hästarna. Blir jag inte bättre snart får jag nog seriöst fundera på vad jag ska göra med ALLA. Jo, ni kanske tycker det låter drastiskt, men jag orkar ju för fan knappt åka och fixa mat till krakarna. Vi kan ju bara hoppas att jag väldigt snart blir bra mycket bättre.

Nej, nu till det som faktiskt är bra. Det är så lätt att fastna i det dåliga. Jag skrev ju att jag klarade steg 1 och påbörjat steg 2. Nu är det så att jag nästintill är färdig med steg 2. Då ska jag fortsätta att gå vidare med steg 3. Jag ska höra om hjälpen som jag blev erbjuden av en annan person kvarstår, annars får jag lösa det själv. När det är avklarat kan jag påbörja steg 4. Sedan kommer jag att bli EN FRI MÄNNISKA!!!

Dagen ska jag också tillägna lite planer. Saker som det är dags att ta tag i nu. Jag vet ju vad jag vill och då är det bara att sätta igång. Allt hade bara underlättat om de där bra sakerna som hände i slutet på maj/början på juni hade kommit igång igen. De sakerna har som tagit flera år och jag tycker det är dags att de ska "utfalla med vinst" nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela