Real Time Analytics

Livet På En Kant

Konstiga besökare

Publicerad 2011-07-22 09:29:36 i Vanlig vardag,

Jag stör mig faktiskt på en läsare här på bloggen. De flesta vet jag kommer från min facebook. Sedan har jag några läsare som inte gör det. Vanligtvis är de länkade från någonstans, googlat sig fram till min sida eller kommit från facebook innan och nu har en direktlänk.

Nu finns det dock undantag. Måste bara lägga till först att hälften av mina läsare kommer från Stockholmsområdet och de flesta andra kommer från där jag bodde innnan. Sedan några från Göteborg och så.
Tillbaka då till dit jag ville komma. Statistikprogrammet känner då igen vilka som besökt sidan innan, när de varit här första gången samt hur många gånger den blivit besökt.

Nu har sidan blivit fram googlad av någon, jag har mina misstankar om vem, som livet på en kant, vilket ju verkar vara logiskt som sedan besökt sidan 73 gånger sedan 20:e maj. Om det är den jag tror har nog någon sjunkit ganska lågt nu. Den här besökaren kommer inte från något av ställena som jag nämnde ovan utan från ett ställe där jag inte känner någon, eller jo, kanske, men den känns orimlig att det skulle vara den.

Jag är inte dum och jag tar reda på vad jag vill ta reda på. Faktum är att jag inte har så bra koll på vilka som läser sidan förutom några stycken, men den här har ju som alltid samma ipnummer, både från jobbet och hemma, och besöker sidan flera gånger om dagen. Jag hoppas verkligen att jag haft fel när jag lagt ihop ett och ett.

Jaja, antar att det är så det kan gå. Jag borde väl vara glad för att jag har sådana följare, men jag är ju paranoid och det har jag talat om förut. Jag har dem som har varit inne och läst 2-300 gånger så det är inte det heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela