Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!!!!!

Publicerad 2011-07-31 19:35:05 i Vanlig vardag,

Fick en släng av depression här på eftermiddagen, men det är nog bara för att det känns så segt med allt just nu. Jag vill ju bara fixa mina kurser, bli av med Norton och sedan att jag ska lyckas komma in på min utbildning. Jag bara måste komma in. Världen kommer ju att gå under annars. Eller kanske inte...

Grejen är den att kommer jag inte in här. Då är det nog kört för mig att jobba med det här eftersom utbildningen annars kostar en orimlig summa pengar. Det är nog därför det känns som att världen kommer att gå under. Det andra som är bra med den här är att det är andra uttagningar än betygsurval. Som jag berättat tidigare var väl inte mina betyg de bästa. Det hade underlättat om jag verkligen kommit till mina lektioner. Jag gjorde annat under mina sista år i skolan. Dessutom inser jag ju att jag borde ha läst natur och inte samhäll.

Jaja, efterklok går det alltid att vara, men vi blickar ju framåt här och ältar inte det gamla. Åtminstone försöker vi. Den här utbildningen kommer också att innebära att jag kommer att flytta - igen! =)
Det kommer att bli bra. Jag vill dessutom helst läsa akademiskt och inte på något annat sätt. Jag har faktiskt redan nu ångest för att inte komma in. En av anledningarna till att jag får ångest är att jag är RÄDD för att inte komma in. Om jag inte kommer in kommer jag att känna mig misslyckad. Det är också anledningen till att jag inte vill tala om vad det är jag ska söka.

En del av er vet ju redan, men det är bara för att jag är så dålig på att hålla snattran. Skrivandet här på bloggen är min terapi. Snart ska jag skriva om män och varför ja funderar på att bli flata. Nu vet jag inte om det kommer att hjälpa när jag skriver det jag tänker skriva om män.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela