Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag ska bara lyckas

Publicerad 2011-07-27 09:50:32 i Vanlig vardag,

Jag skulle ju avsluta mina projekt igår, men så blev det inte. Ringde första samtalet och fick då veta något tråkigt. Jag kom helt av mig och ingenting mer blev gjort. Idag ska jag ta nya tag i igen.

Nu halv tolv har jag läkartid och ikväll är det stallmöte. Vi är ju bara två som är inackorderade just nu så det känns inte som ett stort möte. Det går nog ganska fort också.

Igår fick jag svar av en tjej som tävlat 1,40 tidigare på egna hästar och som ska komma och prova Ante om någon vecka. Hon var på semester i två veckor till. Hon är antagligen bättre än mig, men det gör inget. Just nu behöver jag den hjälpen eftersom jag inte orkar rida så mycket själv. Av princip anser jag att de som är medryttare ska betala, men en häst som är 5 behöver ju utbildning också och nu när inte jag är fullt ridbar känns det som att jag kommer behöva den hjälpen.

Jag vill också till 100% lyckas läsa de här kurserna innan oktober och det blir ett mastodontprojekt, men det ska gå. Det gör ju att jag ännu mer behöver hjälp med Ante. Norton ska jag ta tag i idag.

Nu ska jag fundera över vad ska jag göra till lunch idag och sedan ska jag fixa iordning mig inför dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela