Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag måste fundera lite

Publicerad 2011-07-08 17:56:07 i Vanlig vardag,

Jag har märkt den senaste tiden att det börjar komma besökare från "ingenstans". Tidigare kom nästan alla mina besökare från Facebook. Jag ser var länkningen kommer ifrån. Nu kommer de här besökarna från konstiga orter och inte alls från Facebook.

Jag förstår inte riktigt. Förut visste jag ju att alla besökare kom från en källa där jag med 100% säkerhet visste att jag kände personen som läste. Om ni inte visste det är jag en lite paranoid människa. Det här med mina "anonyma" besökare gör att min paranoia kommer fram. Jag kan inte heller komma på varifrån de skulle komma, alltså om jag på något sätt skulle känna dem fast jag inte har dem på facebook.

Nu blir jag också paranoid på vad jag ska skriva. Inte för att jag på något sätt skrivit något hemligt, men jag är ju paranoid och det är det som är problemet nu.

Antar att jag får skriva på som vanligt. Det verkar ju fungera. Sedan får jag fortsätta fundera på vilka det kan vara. Jag känner att jag börjar tappa kontrollen (som om jag någonsin haft någon) över vilka som läser bloggen. Vad spelar det egentligen för roll? Jag skriver ju bara om hur det är att ha livet på en kant och där ingår det fakiskt att man är paranoid, konstig, onormal och vad vi nu kan komma på för fler saker man är då. Jag har nog fler bra egenskaper också, det är bara det att jag inte kommer på dem just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela