Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag blir galen på mig själv

Publicerad 2011-07-02 14:05:04 i Vanlig vardag,

Jag hittade ju den här grejen igår och skulle skriva ett mail till ett japanskt företag. Nu idag har jag googlat lite mer och jag har blivit helt besatt och manisk. Det är inget bra när jag hamnar i det här tillståndet för då blir jag ändå lite handlingsförlamad mitt i alltihop. Jag får helt enkelt ta och hitta någon som kompenserar detta och kan driva det vidare. Antar att det är bästa sättet att lösa det problemet. Det är ju svårt att ändra på sig själv från en dag till en annan.

Var i stallet idag och fixade lite med mat och så till mina hästar. Jag kanske borde ha duschat Norton också för han var väldigt skitig och imorgon kommer det några och provrider honom, men det orkade jag inte. Dessutom var det helt galet kvavt ute idag. Det var mer eller mindre fruktansvärt faktiskt. Stekhett och sedan kändes det som att man dushcade ute fast det inte regnade. Nu hoppas jag på en riktig åskskur eller åtminstone en störtskur med regn för att trycket ska lätta lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela