Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är faktiskt lite ledsen ändå.

Publicerad 2011-07-05 21:41:13 i Vanlig vardag,

Allt kändes så bra idag, eller ja, inte riktigt allt, men nästan. Det kändes ju inte bra att jag insåg hur sjukt jävla lurad jag blivit tidigare. Allt det där med att jag inte gjort felet själv, det kändes bra.

Helt plötsligt när jag var i stallet hade jag bara lust att ställa mig och gråta. Det konstiga var att jag totalt saknade känslor för allt ihop. Annars när man gråter är man ju ledsen, besviken, sårad osv, men nu var jag verkligen helt tom. Enda anledning jag kunde komma på var att hela mitt liv är förstört. Det är verkligen så. Fatta hur lätt det är för en annan människa att göra en sådan grej dessutom.

Jag känner mig fortfarande tom och jag har fortfarande bara lust att sätta mig och gråta. Jag vet heller inte vad jag ska göra åt saken. Det finns en som jag skulle vilja prata med, men jag känner inte att jag kan göra det heller. Nej, jag vet inte. Imorgon ska jag åka iväg på en grej och jag hoppas, verkligen, att det ska kunna leda till något. Jag är faktiskt lite rädd. Rädd att jag ska bli illa behandlad.

Nu kom jag och tänka på pappret jag hämtade idag där det syns att jag inte gjort något fel och då har jag lust att bara lägga mig ner och gråta igen. Det kanske ändå skulle vara det bästa. Att bara sätta sig och gråta liksom, men jag vet inte.

Det är i sådana här tillfällen man känner sig så ensamen. Jag önskar att jag hade någon som jag ville prata ordentligt om det här med, men jag har inte det. Den enda som jag tror skulle hjälpa att prata med kan jag ändå inte prata med det om. Usch! Nej, nu ska jag försöka tänka på något annat en stund. Det är svårt för det kommer över mig precis hela tiden. Det är som ett livslångt straff bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela