Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag har jag åstadkommit något

Publicerad 2011-07-09 16:15:18 i Vanlig vardag,

Idag har jag städat lite och sorterat en del papper. Det kändes riktigt bra. När man har hund verkar det inte spela någon roll hur ofta man dammsuger. Det känns ändå som att det ligger en konstant matta av vitt hundhår över hela golvet. Bytte en duk också och det första jag ser på duken när jag sätter mig bredvid i soffan är att det är fullt med hundhår på den redan.

Jag ska fortsätta lite till snart. En liten matpaus blev det mitt på hållet. Stallet blir senare ikväll för jag då kan jag åka med någon ut. Just nu sitter jag och har gjort en ansiktsmask. Det är nice!

Hade tänkt åka iväg en sväng ikväll, men nu blev det stallet istället. Det kanske är bra att det blir lite lugnt med tanke på att jag jobbar på måndag och i natt somnade jag halv fyra eller något sådant och förra helgen efter att jag druckit lite alkohol var jag nästintill utslagen i två dagar efteråt. Nu är det inte så att jag varit ute och partat, utan något helt annat.  Lite softare så. Något party pallar nog inte min kropp med än på ett tag. Nej, lite vin blev det både förra helgen och igår. Vin är ju oslagbart. Det bara är så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela