Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hoppas kunna rida lite idag

Publicerad 2011-07-31 09:45:53 i Vanlig vardag,

Idag ska jag åka till stallet. Jag är lite sugen på att rida, men jag får se om det är några i stallet när jag ska göra det.

Jag har verkligen fått inspiration från de som jag stod och pratade med här i veckan. Det är verkligen avgörande vilka man står med, eller har i närheten av sig. Det här är också hoppryttare. Dressyrryttare inspirerar väl inte mig nämnvärt. Finns nog bara en som jag blev lite inspirerad av, men vi står ju inte heller på samma ställe nu och jag blev mest inspirerad när hon tränade för "min" tränare.

Jag tror att om jag flyttar Ante och sedan blir av med Norton så jag kan lägga all energi på Ante kan jag sätta upp ett mål för hösten. Om inte annat bara hoppa en liten 1m klass eller något. Först måste jag ju sätta igång hästen ordentligt och sedan ordnar sig resten.

Norton skulle också passa så mycket bättre till någon som vill åka ut och tävla lite lägre och bara ha roligt. Det är faktiskt lite synd om honom som älskar att tävla och visa upp sig att han bara går i en hage och inte gör någonting just nu. Dessutom har han blivit mycket lättare att rida nu. Förut var det mycket mer häst och han blev lite svår. Det är han nog fortfarande ibland om man skulle hoppa lite högre och så, men han har taggat ner ganska mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela