Real Time Analytics

Livet På En Kant

Har börjat få tillbaka ridlusten

Publicerad 2011-07-28 21:11:26 i Vanlig vardag,

Idag upptäckte jag att jag börjar bli sugen på att rida och träna igen. Stod och pratade med några och kände bara hur jag längtade tillbaka till träningslivet med hästarna. Nu är det ju Ante jag har i åtanke så jag borde kanske skriva hästen.

Det är lite jag måste fixa med sedan kanske jag kan flytta honom. Måste prata med hon som är min chef om det. Nu har jag ju inget sällskap kvar till honom och han kan ju inte stå i ett eget stall helt själv. Vi får se vad som händer. Det är perfekt ur träningssynpunkt att flytta dit. Isolerat ridhus, varmt och skönt stall. Allt är gjort för att det ska vara enkelt, smidigt och BEKVÄMT att ha häst. Jag vill ha allt det där. Helst skulle jag ha ett integrerat ridhus också, men det får väl duga att gå 50-100 meter ute. =P

Först trodde jag att det skulle vara en massa snobbar som hade häst där jag jobbar, men ack så fördomsfull jag är. De är jättetrevliga. Först också så kände jag att jag skulle sakna mina gamla stallvänner. Självklart kommer jag göra det, men som det är nu har jag ju inte så stor lust att rida och träna mina hästar och det är ju därför jag har häst.

Jag tycker inte om att rida ut. Faktum är att jag kanske gör det en eller två gånger i månaden. Jag tycker inte om att rida ut - därför gör jag det inte. Jag vill träna, trimma, dressyra, markarbeta. Kalla det vad du vill. Jag vill inte rida ut bara. Det är skittråkigt. Jo, och du kanske tycker det är fel att hästarna bara ser fyra väggar. Det kanske det är. Du kanske tror att hästarna går sönder? Ja, efter 16 år av hästägande har jag sprutat en häst. Den hade en blödning i gaffelbandet.

När jag åkt in till veterinären för att hästarna varit halta har det varit av skador orsakade utifrån. Aldrig någon ledinflammation.

Folk tycker att jag är konstig. Jag tränar mina hästar fel. Hoppar för lite. Ja, jag vet inte allt jag hört, men om det går bättre för mig på tävling än den som uttalade sig om min träning av hästarna. Är det då jag som tränar fel??? Jag vet inte.

Nu har jag iaf fått tillbaka träningslusten och jag har en jättefin häst att träna med. Det är dags att jag börjar ta tag i det hela nu.

Här är en bild på "My love". Hästen med hjärtat. Om man kunde ha hennes hjärta och Nortons kropp skulle man ha den perfekta hästen.


Kommentarer

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 21:20:51

Sv: Klart du ska göra det! Varför inte ta ett extrajobb på arlanda?

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 21:28:39

Sv: Det beror på vad du vill göra? Städa, passagerare, info... listan är lång :)

Postat av: Niles

Publicerad 2011-07-28 22:04:03

Sv: Jag är supervisor direkt för ett flygbolag. När passageraren vill prata med chefen är det jag som kommer... Jag ser till att servicen upprätthålls...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela